Gefeliciteerd, je gaat promoveren!
Na jaren van keihard werken ga je straks je onderzoek verdedigen. Jij snapt dat behalve de inhoud ook het ontwerp van de omslag meerwaarde geeft aan je proefschrift. De ontwikkeling van zo'n omslag is een superleuk, tegelijkertijd verschrikkelijk moeilijk - want oh dit is je meesterwerk -, en heel creatief proces. Hier help ik je graag bij.
In mijn portfolio kun je zien wat mijn stijl is. Zie jij dit ook wel zitten voor jouw proefschrift? Dan kunnen we een keertje afspreken. We hebben het in het eerste gesprek over je onderzoek en of je zelf al wilde ideeën hebt. Heb je ze? Leuk! Heb je ze niet? Fantastisch!

Wat je van mij krijgt:
- Jouw omslagontwerp
- Drukwerkbegeleiding van de omslag
- Desgewenst een ontwerp van de boekenlegger
- Een ontwerp voor de hoofdstukken of parts van je proefschrift

Dit alles doe ik voor je voor 650 euro (incl. B.T.W.).
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!