Lancering boek: Langs de lijn van Gerard Koopman

Langs de lijn

Ik tel af, nog maar twaalf nachtjes slapen en dan komt het eerste boek van Gerard Koopman, - inderdaad, mijn vader - uit. We bundelden zijn columns die in de schakel stonden. Het is een prachtig geheel geworden. Wil je een van de eerste zijn die het boek in handen krijgt? Dan kun je het boek alvast kopen. Zaterdag 8 maart verschijnt het boek "Langs de lijn".

De schrijver laat ik even aan het woord:

De fietstocht naar Santiago de Compostela die ik samen met mijn broer heb gemaakt, is achteraf de basis geworden voor dit boek. De toenmalige journalist van de Schakel vroeg mij om wekelijks verslag te doen van deze tocht. Het verslag over deze fietstocht viel in goede aarde. Enkele maanden later werd mij aangeboden columns te schrijven in diezelfde krant. Ik vond dat eervol. In dit boek staan een veertigtal al eerder verschenen columns, aangevuld met enkele nieuwe. Ik hoop dat het voor mijn lezers een feest der herkenning wordt.

Het was een bijzondere samenwerking. We bruisen allebei van de energie, want wat is het prachtig om aan een boek te werken.

Kopen?

www.uitgeverijkoopmaninvorm.nl